top of page


Røræg med Chorizo
2-3 øko-æg slåes ud i en skål. Piskes godt med en gaffel til det bliver lettere cremet. Kom lidt salt og friskkværnet peber i. Lidt...
Dissing
10. apr. 20191 min læsning


Vildsvinebov med grov kartoffelmos.
Opvarm støbejernsgryde og kom noget smør og rapsolie i. Når det er bruset af, kommer jeg 900 gr. Vildsvinebov fra Hav i Torvehallerne,...
Dissing
7. apr. 20192 min læsning


Danmarks bedste bøfsandwich 2018.
Forventningens glæde var stor, da vi gik ind på Restaurant Kohalen i Aarhus. Vi havde bestilt bord i god tid og det anbefales på det...
Dissing
22. mar. 20192 min læsning


Torskefilet fra Hav i Torvehallerne svøbt i Parma skinke fra f.eks. Netto.
Vand sættes over til pasta, øko grøntsager skrælles…her er det gulerødder og persillerod, asparges skylles og knækkes i bunden. Når du...
Dissing
22. mar. 20191 min læsning


Chorizopølser med kartofler & rødløg
Nem, rimelig billig og ret hurtig mad. Så ingen undskyldning for, at springe ned efter en pizza. Åben en flaske vin og gerne fra Laudrup...

Dissing
5. mar. 20191 min læsning


Hilton i Københavns Lufthavn.... nu Clarion Hotel
Skal jo starte et sted og hvorfor så ikke åbne denne Blog med en gammel, men ikke mindre vigtig…..”nyhed”. For nogle ved og andre ved...

Dissing
1. apr. 20173 min læsning
bottom of page


