top of page

Tomatsauce med kødboller, som Clemenza laver i Godfather.


  • Dissing
  • 1. nov. 2023
  • 2 min læsning

ree

Kan næsten ikke blive mere italiensk, men har dog lavet et par tilføjelser. Men find en skål frem og kom her 300 gr. hakket okse kød, et hakket løg, 2 øko æg, lidt øko fløde, havregryn, salt & friskkværnet peber i som røres sammen til en ikke alt for fast konsistens.

ree

Glemte persille som nu er hakket og kommes ved. Smag til og stil det på køl.

ree

Salsiccia pølser med chili købt i Super Marco steges et par min. på alle sider på panden i lidt olie og øko smør.

ree

Lægges til side og tag nu skålen med farsen ud af køleskabet og form det til mindre kugler og kommes på panden.

ree

De steges gyldne på alle sider.

ree

Når færdige, op på køkkenrullen sammen med pølserne.

ree

3-4 hvidløg hakkes/skæres i skiver og op på panden.

Steg ved middelvarme til de liiiige begynde, at få farve.

ree

Fåes nok ikke bedre.

ree

Tomaterne hældes forsigtigt ud på panden, så det ikke sprøjter ud over det hele.

ree

En lille dåse tomat pure åbnes.

ree

Et par spiseskefulde pure kommes på panden og rør det hele sammen.

ree

Pølserne skæres i tilpasse skiver og kommes på panden sammen med kødbollerne.

ree

Lidt rødvin hældes ved. Lad det hele blive varmet igennem og lad det simre nogle minutter, så det samles.

ree

Smages til med sukker, salt & peber.

ree

Elsker basilikum så rigeligt af det i retten.

ree

Pasta findes frem og her lækker pasta, som er købt hos Super Marco.

ree

Vand i gryde, koges op så det bulder koger. Pastaen i, koges uden låg og “godt” med salt… her 3 min. og hellere lidt under end over.

ree

Når al dente hældes pasta incl. lidt af kogevandet på panden og rør rundt.

Lad det gerne simre nogle min., så det hele samles.

ree

Mad over i den dybe. Revet cheddar ost og noget frisk basilikum kommes på toppen.

ree

Har selvfølgelig haft åbnet en flaske vino fra Laudrup Vin, som er nydt undervejs og nu også til retten.

ree

Velbekomme.

Commentaires


Les commentaires sur ce post ne sont plus acceptés. Contactez le propriétaire pour plus d'informations.
bottom of page