Suppe lavet af kyllingeskrog
- Dissing
- 19. jul.
- 1 min læsning

Forleden da jeg lavede Kyllingefrikassé, fik jeg noget hønsefond tilovers.
Meget nemt og så meget tiden værd.
I en gryde kommer du f.eks. en gulerod, et rødløg skåret i grove stykker sammen med nogle grene frisk timian, et par laurbærblade og nogle sorte peberkorn.

Skroget kommes i gryden og dækkes med vand og evt. en hønsebouillionterning.
Lad simre i 45 min.

Væsken sies fra, evt. kog lidt mere ned.

Du kan med fordel fryse det ned i mindre portioner og når tid er, tage det ud, ned i gryde, varme op, tilsætte kød- & melboller, evt. gulerødder og porrer i mindre stykker, smag til med salt & peber og med et styk flutes til.
Og et glas vin fra Laudrup Vin har vel aldrig skadet.
Velbekomme.
Comments