top of page

Suppe lavet af kyllingeskrog

  • Dissing
  • 19. jul.
  • 1 min læsning

Forleden da jeg lavede Kyllingefrikassé, fik jeg noget hønsefond tilovers.


Meget nemt og så meget tiden værd.


I en gryde kommer du f.eks. en gulerod, et rødløg skåret i grove stykker sammen med nogle grene frisk timian, et par laurbærblade og nogle sorte peberkorn.


Skroget kommes i gryden og dækkes med vand og evt. en hønsebouillionterning.

Lad simre i 45 min.


Væsken sies fra, evt. kog lidt mere ned.


Du kan med fordel fryse det ned i mindre portioner og når tid er, tage det ud, ned i gryde, varme op, tilsætte kød- & melboller, evt. gulerødder og porrer i mindre stykker, smag til med salt & peber og med et styk flutes til.


Og et glas vin fra Laudrup Vin har vel aldrig skadet.


Velbekomme.



Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page