top of page

Suppe lavet af kyllingeskrog

  • Dissing
  • 19. jul.
  • 1 min læsning
ree

Forleden da jeg lavede Kyllingefrikassé, fik jeg noget hønsefond tilovers.


Meget nemt og så meget tiden værd.


I en gryde kommer du f.eks. en gulerod, et rødløg skåret i grove stykker sammen med nogle grene frisk timian, et par laurbærblade og nogle sorte peberkorn.

ree

Skroget kommes i gryden og dækkes med vand og evt. en hønsebouillionterning.

Lad simre i 45 min.

ree

Væsken sies fra, evt. kog lidt mere ned.

ree

Du kan med fordel fryse det ned i mindre portioner og når tid er, tage det ud, ned i gryde, varme op, tilsætte kød- & melboller, evt. gulerødder og porrer i mindre stykker, smag til med salt & peber og med et styk flutes til.


Og et glas vin fra Laudrup Vin har vel aldrig skadet.


Velbekomme.



Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page