top of page

Kalveschnitzel

  • Dissing
  • for 12 minutter siden
  • 1 min læsning

  1. Kartofler skrælles, kommes over i gryde, blus under og lad koge i 10 min. Sluk for blusset, lad det stå i det varme vand i 5-10 min. og hæld så vandet fra. På en pande kommes en god klat øko smør, lad bruse af og kartoflerne kommes på. Et øko æg piskes godt sammen, som du skal bruge til schnitzlen.


    Mel kommes på en tallerken.


    Købte 200 gr. kalvefilet hos Slagter Lund i Torvehallerne, som slagteren bankede ud.

    Salt og peber på.

    5-8 min. før kartoflerne er færdige, har du tændt op under gryde med vand, som skal bruges til ærterne.


  2. Kødes dyppes i det sammenpiskede æg og vendes i mel. Ned i ægget igen og vendes så i rasp og over på panden, hvor smør er bruset af..


  3. Kødet skal have 2-3 min. på hver side og husk, at kødet skal stege og ikke koge i smørret!

    Nu går det stærkt, for vi skal have varm mad. Ærterne op i det saltede kogende vand. Kartofler over på tallerkenen sammen med schnitzlen.


    Ærterne skal kun have 1-2 min. i det kogende vand og kommes på tallerken. Jeg glemte at købe kapers, men havde dog købt de benfrie sild.

    Jeg er ikke vild med peberrod, men det kommer du bare på efter behov. Heller ingen citron, så det er en amputeret "Dreng", men smagte godt alligevel.


    En flaske vin åbnet og er købt hos Laudrup Vin.


  4. Velbekomme.



Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page