Næsten "Vegetarisk" med pasta
- Dissing
- 5. okt.
- 1 min læsning

Fandt i mit køleskab noget bacon, nogle asparges, små tomater, løg, hvidløg, madlavningsfløde og pasta, som jeg altid har.
Ovenstående skæres og hakkes.
Og man kan næsten tro, at det er løgn, men ud af dette, kom der en næsten vegetarisk ret.


Nemt, hurtigt.
Gryde sættes over med vand og blus under.
Bacon på pande i nogle min. og sættes til side.

Løg, hvidløg, tomater, asparges på panden, hvor jeg i forvejen, har kommet lidt øko smør og god olivenolie.

Efter nogle min. krydrer jeg det med salt, peber, en anelse cayenne peber og sukker.
Rør rundt og kom lidt (madlavnings)fløde ved.

Lad simre, til det har samlet sig.
Underkoger altid min pasta, ikke mindst når det efterfølgende skal samles med grøntsager i noget fløde. Pastaen er købt i det italienske madtempel Supermarco.
Hælder det meste af vandet fra og hælder pasta samt resterende vand over på pande. Pasta er bl.a. lavet af mel og noget af den mel, afsætter stivelse i vandet, som derfor er med til, at jævne saucen.

Lad det ”koge” lidt ind, til det hele har samlet sig.
Hældes over i den dybe.

Hertil flottede jeg mig og åbnede en Spätburgunder købt hos Laudrup Vin.

Velbekomme.
Kommentarer