top of page

Pandekager

  • Dissing
  • 15. okt. 2023
  • 1 min læsning

ree

Du skal bruge 65 gr. sukker, hvor du hælder det meste op i en skål.

En lille rest af sukkeret over på et skærebræt.

En vaniljestang flækkes med en lille skarp kniv, kornene skrabes ud og mases sammen med sukkeret.

ree

Det nu hjemmelavede vaniljesukker blandes sammen med sukkeret i skålen, hvor du også kommer 100 gr. hvedemel samt 3 øko æg.

ree

Ingredienserne piskes godt sammen, til dejen er glat og uden klumper.

ree

65 gr. øko smør smeltes på en pande.

ree

Det smeltede smør piskes i æggemassen lidt af gangen.

Når det er gjort, piskes 1/4 liter øko letmælk i og dejen er nu klar.

ree

Lille klat smør på en varm pande og dej hældes på.

Vip panden så dejen fordeles.

ree

Dejen steges kort ved høj varme og vendes, når pandekagen har fået farve.

Handlingen gentages og de færdige pandekager kommes på fad i forvarmet ovn.

ree

Pandekager rulles sammen, op på tallerkenen og her pyntet med jordbærmarmelade og flormelis.

En god klat hjemmelavet parfait, må jeg få lavet til næste gang.

Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet pandekager, men missionen lykkedes egentlig meget godt.

ree

Nød en god spansk øl til, eller var det 2, som er købt hos Laudrup Vin.

ree

Velbekomme.

댓글


더 이상 게시물에 대한 댓글 기능이 지원되지 않습니다. 자세한 사항은 사이트 소유자에게 문의하세요.
bottom of page