top of page

Havtaskekæber

  • Dissing
  • 11. feb. 2024
  • 1 min læsning

ree

Fiskehandleren havde været så flink, at fjerne både skind og strengen på havtaskekæberne.

Salt dem på begge sider og lader dem hvile.

ree

Bacon skæres i mindre stykker og kommes på forvarmet pande med lidt smør.

Når færdig stilles til side.

ree

Pastinak skrælles, lille løg skrælles og skæres i mindre stykker, San Marsano tomater skylle og skæres i halve, 2-3 hvidløg skæres i grove stykker.

ree

Smør på en pande og når varm, kommes løg og pastinak på.

ree

På en anden pande smeltes smør og når varm, kommes kæberne på. Kværn peber hen over.

ree

Samtidig kommes tomater og hvidløg på panden med pastinak og løg.

Krydres med salt, peber og lidt cayennepeber.

ree

Imellem tiden har du sat en gryde i kog og pasta kommes i.

ree

Kæberne vendes efter nogle min.

Vandet hældes fra pastaen når al dente.

Pasta op i den dybe.

Grøntsagerne ovenpå.

Kæberne på toppen.

Pyntes med bacon og basilikum.

ree

Og god olivenolie her fra Supermarco kommes henover.

ree

ree

Og vanen tro, et glas vin fra Laudrup Vin.

ree

Velbekomme.

Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page