top of page

Tomatsovs m. rejer & pasta

  • Dissing
  • 2. feb. 2024
  • 1 min læsning

ree

Et løg og 3-4 hvidløg hakkes og kommes på pande, hvor du i forvejen har smeltet noget øko-smør.

ree

Når løgene er klare, kommes en klat tomatpuré ved og rør det sammen.

ree

¼ fl. hvidvin hældes ved og lad det koge lidt ind.

ree

Flåede tomater købt i Supermarco på panden, som mases ud og røres rundt. Ja de er lidt dyre men alle pengene værd.

ree

ree

¼ (mad) fløde hældes ved, rør rundt og lad det simre 5 min.

ree

ree

I mens sættes vand over og pasta koges til al dente efter pakkens anvisninger. Husk salt og lad det koge uden låg....Eva Ravnbøl har talt.

ree

Når pastaen er klar, hældes det meste af vandet fra. Pasta og rest af vand hældes i panden og rør det hele sammen.

ree

ree

Har altid frosne rejer i fryseren og kommer her en god håndfuld i sovsen. Smag til med salt, peber, lidt sukker og gerne lidt cayennepeber.

ree

Maden op i den dybe og pynt gerne med noget basilikum.

ree

ree

Og lidt vino fra Laudrup Vin har jo aldrig skadet.

ree

Og en lille dessert hører sig vel til.

ree

Velbekomme.

Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page