top of page

Ærtesuppe med laks & karry

  • Dissing
  • 10. okt. 2023
  • 1 min læsning

ree

Kan spises hele året og ikke mindst nu, hvor vi går den koldere tid i møde. Saften og skallen fra 1/2 - 1/1 lime blandes i en skål sammen med ca. 1 spsk. god karry 1 tsk. sukker 1 tsk. soja

ree

Fersk laks skæres i lidt grove tern, kommes i marinaden og lad det stå mindst 1 time.

ree

Øko smør kommes på en pande og mens det bruser af, snittes nogle forårs- og hvidløg, som kommes på panden sammen med 1 spsk. god karry.

ree

1/2 liter fiske- eller hønsebouillon kommes ved.

ree

Koges godt igennem sammen med 1-2 dl. (mad-) fløde, uden at det bulder koger og hakket persille kommes i.

ree

Mens det simrer og samler sig, steges lakseternene ganske kort, så laksen ikke bliver tør.

ree

Lakseternene og (frosne) ærter kommes i suppen og varmes. Smages til med evt. salt, peber og måske ekstra karry og gerne lidt sukker.

ree

I mellemtiden varmes noget (hvidløgs) flute. Suppen hæles op i en skål.

ree

Retten nydes med et glas vin….eller 2….måske 3…..fra Laudrup Vin.

ree

Velbekomme.

Comentarios


Ya no es posible comentar esta entrada. Contacta al propietario del sitio para obtener más información.
bottom of page