top of page

Tomatsuppe...billigt & nemt.

  • Dissing
  • 9. apr. 2023
  • 1 min læsning

ree

Alt efter temperament, hakkes og ”masses” 6-8 hvidløg med noget salt.

½-delen til suppen og den anden 1/2 -del til hvidløgssmør.

ree

Købte en spand cherrytomater, 500gr, i Netto á 20kr.

Grovhakkede lidt over 1/2delen.

ree

En god klat smør kommes i gryden, lad det bruse af og kom så hvidløg og lidt tørrede chiliflager i.

Lad det ”stege” til hvidløgene lige får lidt farve.

ree

De hakkede tomater kommes nu i gryden sammen med flåede tomater, her noget Passata fra Netto, en sjat hvidvin og lad det simre under låg i omkring 20min.

ree

Kom en god klat smør i, purer det med en stavblender til det har en fin og cremet konsistens.

Smag til med salt, peber, lidt sukker og lad det ”koge” igennem.

ree

Imens har jeg rørt hvidløgssmørret og kommet det i noget frosset hvidløgsflüte købt i Netto, Brødet har jeg taget ud i god tid, så det er tøet helt op.

Det skal have 10-12min. I forvarmet ovn på 200gr.

ree

Frisk basilikum skæres i mindre stykker og kommes i suppen.

ree

Rør rundt, smag om det mangler krydderi.

Kommes op i skålen, noget basilikum på toppen sammen med lidt god olivenolie og evt. noget frisk revet parmasan, hvis man er til det….modsat mig.

ree

ree

Og et glas rødvin til, har jo aldrig skadet.

ree

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page