top of page

Spaghetti...nemt og rimelig hurtigt

  • Dissing
  • 6. sep. 2023
  • 1 min læsning

ree

Rapsolie kommes på panden.

ree

Bacon skåret i mindre stykker kommes ved. Når det begynder at få lidt farve, tages det op og stilles til side.

ree

I mellemtiden er der sat vand over og spaghetti kommes i, som her skal koges i 10 min og husk salt. Og hellere koge lige i underkanten end over.

ree

ree

Så kommes choritzo på panden og igen, når det begynder at få lidt farve, tages det op og stilles til side.

ree

Der er rigeligt fedtstof fra choritzoen, så nu kommes et løg skåret i skiver på panden.

ree

Når løgene begynder, at blive “gennemsigtige", kommes San Marzarno tomater skåret i kvarte ned til løgene.

ree

Efter nogle min. kommes skiver af hvidløg ved.

ree

Det tidligere stegte bacon & chorizo kommes nu på panden. Rør det hele sammen og smag til med salt, peber og evt. cayennepeber.

ree

Den kogte spaghetti kommes ved og rør rundt.

ree

Det hele over i en dyb tallerken.

ree

Parmasan kan måske bruges, som jeg dog ikke spiser så nøjes med, at komme noget mozzarella på toppen sammen med frisk basilikum. Det hele toppes med en god olienolie.

ree

Og et godt glas rødvin til, har jo aldrig skadet.

ree

Velbekomme.

Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page