top of page

Røræg & røget laks

  • Dissing
  • 8. jun. 2020
  • 1 min læsning

Opdateret: 30. sep. 2020


ree

Hurtig, nem og lækker morgenmad. Rester af noget røget laks skæres i mindre stykker. Slå 2-3 æg ud i en mindre skål og pisk med en gaffel. Lille pande sættes på blus, en klat smør på panden. Når smørret er smeltet, hældes laks og æggemasse på panden og der røres rundt. Undervejs kommes salt og peber på. En god skive rugbrød er på tallerken. Om du kommer smør på eller ej, er op til dit temperement. Æg og laks kommes henover brøddet. Hakket purløg kommes på og værsgo. Undervejs har du lavet en god kop kaffe af dit favoritmærke. Velbekomme.

Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page