top of page

Røræg & røget laks

  • Dissing
  • 8. jun. 2020
  • 1 min læsning

Opdateret: 30. sep. 2020


Hurtig, nem og lækker morgenmad. Rester af noget røget laks skæres i mindre stykker. Slå 2-3 æg ud i en mindre skål og pisk med en gaffel. Lille pande sættes på blus, en klat smør på panden. Når smørret er smeltet, hældes laks og æggemasse på panden og der røres rundt. Undervejs kommes salt og peber på. En god skive rugbrød er på tallerken. Om du kommer smør på eller ej, er op til dit temperement. Æg og laks kommes henover brøddet. Hakket purløg kommes på og værsgo. Undervejs har du lavet en god kop kaffe af dit favoritmærke. Velbekomme.

コメント


この投稿へのコメントは利用できなくなりました。詳細はサイト所有者にお問い合わせください。
bottom of page