top of page

Mørksej m. ris og div.

  • Dissing
  • 15. jul. 2023
  • 1 min læsning

Opdateret: 24. jun.


ree

Mørksej fra min yndlings fiskehandler i Torvehallerne, Kbh, saltes og stilles til side. Saltet trækker væden og gør fisken mere fast..

ree

Et løg skæres i skiver, smør på panden, lad smørret bruse af og løg på.

ree

Rør rundt og lad stå et par min. 1/2 grøn peber rengøres, skæres i mindre stykker. 2-3 fed hvidløg hakkes og kommes på panden.

ree

Efter et par min. kommes cayenne- og lidt chilipeber på.

ree

1/2 fl. hvidvin hældes på, kog op nogle min.

ree

Ris tilføjes.

ree

ree

Lad det simre og efter 10 min., kommes oliven i.

ree

ree

Ydermere kommes her nogle mindre tomater skåret i kvarte i.

ree

Risene skal stå i omkring 20 min. så efter ca. ca. 15 min., kommes en god klat øko smør og olivenolie på en pande, som er sat på middel varme.

ree

Lad bruse af og fisken kommes på.

ree
  1. I sauterpanden med grøntsager osv., kommes noget madlavningsfløde og lidt sukker på.

ree

Fisken skal kun have få min. på hver side og indtil, at lamellerne begynder, at dele sig.

ree

  1. Div. grøntsager, fløde osv. kommes op i den dybe. Fisken ovenpå og her lidt hakket tomater på toppen.

ree
  1. Hjerteforeningen siger, 4 glas vin til en lejlighed og her må mindst være et par lejligheder, så vino fra Laudrup Vin drikkes med velbehag.

ree

Velbekomme 😊

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page