top of page

Jambalaya

  • Dissing
  • 11. okt. 2021
  • 1 min læsning

ree

Hader madspild og havde lidt bladselleri tilovers fra i forgårs samt frosne rejer og choritzopølser. Så Jambalaya er nu mit valg. 3 choritzopølser fra Irma skæres i skiver. 2 stilke bladselleri skæres i tern. 1/2 rød peber skæres i mindre strimler. 1 løg skæres i mindre stykker. 3 fed hvidløg hakkes i fine stykker. 2 dl. vilde ris fra Irma måles op. God håndfuld rejer, her fra fryseren, stilles klar.

ree

Choritzopølserne kommes op på panden i det afbrusede øko smør fra Irma. Giv dem lidt farve og stil dem til side.

ree

Alle grøntsagerne kommes på panden. Salt, peber, cayennepeber kommes på og der røres rundt. Lad det få lidt farve.

ree

Når lidt farve, kommes passata, oregano og frisk timian på. Lad småkoge i nogle min.

ree

Ris hældes på sammen med en 1/2 fl. hvidvin.

ree

Lad det simre i omkring 15 min. Rør rundt undervejs, så det ikSå kommes choritzopølserne ved.

ree

Efter 5 min. kommes rejerne i og varmes igennem i 5 min. Smag til med salt & peber.

ree

Over på tallerkenen.

ree

Et glas vin fra Laudrup til skader jo ikke. Velbekomme.

ree

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page