Hakket okse med div. & pasta
- Dissing
- 24. jun.
- 1 min læsning

Opskriften er til 1 person.
God olivenolie købt i det italienske Madtempel - Supermarco og økosmør kommes på panden.


Når det er bruset af, kommes her ca. 200 gr. hakket oksekød på.
Og husk at slut resultatet skal være, at kødet er stegt og ikke kogt.

Et løg skæres i skiver og ned til kødet.

En gulerod i lidt grove tern kommes ved.

Efter nogle min. noget salt, peber, sukker og cayennepeber på panden og rør rundt.

3-4 hvidløg i grove stykker kommes ved.

(Mad)fløde efter behov hældes ned på panden.

Rigeligt vand sættes over til pasta. Rigeligt så du minimere, at pastaen klistrer sammen og vandet bevarer sin temperatur, når du kommer pastaen i. Pastaen selvfølgelig købt i Supermarco.

Når vandet koger i gryden, kommes pasta i, masser af salt og lad det koge uden låg.

Her skal du gerne have fået det planlagt, så (mad)fløden er godt ind, så du kan hælde den færdige pasta i og husk lidt af kogevandet skal med, da vandet er fyldt med stivelse og med til, at jævne retten.
Rør rundt, lad det samle sig og smag til.

Træt af ofte, at smide krydderurter ud, så har nu købt en lille selvvandingspotte til vindueskarmen og håber, at urterne holder lidt længere.
Pt. går det meget godt.

Så frisk grovhakket persille hen over retten i den dybe.

Nemt, ret billigt og smagfuldt.

Nyd maden med et glas vin til…eller flere og her en vin købt hos Laudrup Vin.

Velbekomme.






Kommentarer