top of page

S’vineriet – Odense

  • Dissing
  • 3. okt. 2019
  • 2 min læsning

Var for nyligt landet i Odense pga. arbejde og som indbefattede en overnatning. Været i Odense flere gange, men kender kun få spisesteder, så måtte runde internettet. Vist noget, som er kommet for at blive.

Alene navnet S’vineriet gjorde, at det skærpede min nysgerrighed.

ree

Skimmede siden igennem og inden indcheckning på hotel, kørte jeg lige omkring og fik en snak med en af ejerne Pernille, som også er sommelier. Fik endog en smagsprøve, mens vi talte sammen.

Vendte tilbage et par timer efter, fik en plads i baren og nød både værtsskab, de rustikke lokaler med vine fra gulv til loft og i prisklasser fra billigt til uanede højder. Så noget for enhver smag og pengepung.

ree

Fik et menukort med de få men dejlige valgmuligheder og da sulten trængte på, valgte jeg ”Den Store Sult” til 150kr.

ree

Det ”sædvanlige” dilemma for mig er, at jeg ikke spiser ost. Spurgte og ingen problemer, da jeg bare kunne få lidt mere af de andre ting. Service og ja ja...undskyld at jeg er lidt kræsen. Lækkert så det ud og ydermere, kunne der suppleres med både brød og div. charcuteri.

ree

Min tanke var, at jeg ville bestille 1 fl. vin, som jeg kunne drikke af og tage resten med på hotellet. For det at bestille flere forskellige glas gør, at det normalt kan stikke lidt af i prisen. Pernille forslog dog, at jeg i stedet kunne smage forskellige vine og at hun nok skulle finde en fornuftig pris i forhold til mit udgangspunkt. Som sagt, så gjort.

Jeg var i Odense, men skulle nok have haft mit pas med. For det endte med, at jeg kom lidt rundt på kloden til:

Tyskland:

ree

Italien:

ree

2 gange til Canada:

ree
ree

Tilbage til Italien:

ree

Frankrig:

ree

Argentina:

ree

Californien:

ree

Og Spanien:

ree

Dejligt at komme vidt omkring, lære og smage nyt.

Efter 2 ½ time med masser af smagsindtryk både mht. mad, vin, godt selskab og forklaringer fra Pernille, kunne jeg tage tilbage på hotellet mæt og i lettere opløftet stemning.

Kostede mig lidt over 400kr., men absolut ikke dyrt i forhold til, hvad jeg var blevet beværtet med. Det smagte dejligt og kommer helt sikkert igen, når lejligheden byder sig.

ree


Kommentarer


Det er ikke længere muligt at kommentere på dette indlæg. Kontakt hjemmesideejeren for at få flere oplysninger.
bottom of page